بلاگ

قلعه آگرا هند

اطلاعات و راهنمای کامل درباره قلعه آگرا هند

قلعه آگرا هند Agra Fort

درباره قلعه آگرا هند

آگرا قلعه‌ ای تاریخی در شهر آگرا در هند است که در سال‌های 1565 میلادی تا 1573 میلادی برای فرمانروایان بزرگ اکبر ساخته شد.
تا زمانی که مغول‌ ها آن را اشغال کردند و سلسله مغول تا سال 1638میلادی محل سکونت اصلی حاکمان قبیله سیکاروار از راجپوت ‌ها بوده است. ویزای هند آنلاین
قابل ذکر است قلعه آگرا با نام های قلعه سرخ یا حصار سرخ نیز مشهور و شناخته شده می باشد و همچنین بعنوان یکی از نماد های اصلی این شهر نیز شناخته شده می باشد.
ساخت این قلعه بوسیله سنگ ماسه سرخ رنگ مستحکمی ساخته شده است و دارای دیوارهایی به طول 5 کیلومتر می باشد.
این قلعه در نزدیکی تاج محل یکی از محبوب ترین، شناخته شده ترین و پرطرفدارترین مناطق دیدنی شهر آگرا واقع شده است.
معماری این بنا بسیار زیبا و چشم نواز می باشد و قابل ذکر است که ساخته شده در قرن شانزدهم میلادی می باشد.
این نکته نیز قابل ذکر است که ساخت این بنا در حدود هشت سال به طول انجامیده است.
این قلعه تاریخی که در شهر آگرا کشور هند ساخته شده است در سال 1983 میلادی در لیست آثار باستانی یونسکو به ثبت جهانی رسیده است.
این بنا دارای دو دروازه به نام های دروازه دهلی (که در قسمت غربی مجموعه واقع شده است و بزرگترین دورازه قلعه محسوب می شود) و درواز لاهور (که با نام دروازه عمار سینگ نیز شناخته شده می باشد).
بواسطه استفاده ارتش هند از دروازه دهلی، بازدید کنندگان امکان استفاده از دروازه لاهور و یا همان عمار سینگ را برای بازدید از این قلعه را دارا می باشند.
قلعه آگرا دارای دروازه ای است که گودال های عمیق دورتادور آن را گرفته اند و همچنین تزئیناتی که برای این مجموعه مورد استفاده قرار گرفته شده است همگی از معماری ایرانی ایده و الهام گرفته شده اند و همین امر باعث زیبایی آن گردیده است.
کاخ جهانگیر و خاص محل، دو مسجد باشکوه از بخش های محبوب و پرطرفدار ساخته شده در این قلعه می باشد که در صورت رفتن به این منطقه می توانید از تمامی آنها دیدن کرده و برای ثبت کردن خاطرات خود عکس های یادگاری بسیاری را بگیرید.
برای ورود به این قلعه و بازدید از آن نیزای به همراهی داهنما نخواهید داشت زیرا بازدید آن به راحتی برای خود شما امکان پذیر می باشد.
مبلغ ورودی برای رفتن به این قلعه برای کودکان و نوجوانان تا سن زیر پانزده سال رایگان می باشد و برای توریست ها و گردشگران خارجی 600 روپیه و همچنین برای افراد و ساکنان محلی و هندی ها 50 روپیه می باشد و البته قابل ذکر است این مبالغ در بازه های زمانی گوناگون در طول سال امکان دارد متفاوت باشد.
بوسیله تاکسی و ماشین های شخصی دسترسی به این بنای تاریخی بسیار آسان و راحت می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا